Betala inte i onödan om du skall köpa nya däck till bilen

Ska man ha bra däck till bilen så kan det kosta en hel del när de gamla är utslitna. Om du vill minska denna kostnad något så kan du läsa vidare. Det finns faktiskt ett par knep man kan ta till för att inte betala i onödan för högpresterande däck inför sommaren eller vintern.

Det är billigare på nätet

Nuförtiden finns det ett flertal etablerade däckåterförsäljare med internet som kanal. Dessa butiker har vunnit marknadsandelar de senaste åren genom att göra det enkelt att hitta rätt däck och även lägre priser i jämförelse med de lokala konkurrenterna i form av däckverkstäder och bilhandlare som även erbjuder däck och däckskifte.

Jämför så blir ännu billigare

Visst är det billigare att handla vinterdäck och fälg online. Men eftersom det ändå finns ett tiotal olika däckbutiker online så råder även priskonkurrens mellan dessa. Därför kan man spara ett par extra hundralappar genom även jämföra priset på bildäck och fälg. Det är dock viktigt att även ta med eventuella fraktpriser i beräkningen när du prisjämför.

Ett svar på ”Betala inte i onödan om du skall köpa nya däck till bilen”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.